Wie is bewindvoerder Laura?

Welkom

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Vogel Financieel Beheer. Mijn naam is Laura en ik woon in Markelo (gemeente Hof van Twente). Ik heb een lieve man en twee kinderen (een zoon uit 2016 en een dochter uit 2018).

Waarom ben je professioneel bewindvoerder geworden?

Heel simpel, ik wil mensen helpen. Als je niet in staat bent je financiële huishouding goed op orde te hebben, dan is het fijn dat er iemand is die je daarbij helpt. Mijn doel is dan ook om zo snel mogelijk een stabiele basis te creëren. Dat neemt veel stress en onzekerheid weg.

Welke ervaring heb je?

In mijn tijd bij de Rabobank heb ik veel geleerd. Doordat de maatschappij een grote mate van zelfstandigheid verwacht, is het voor veel mensen lastig om hun financiën op orde te krijgen. Iedereen verdient een financieel zorgeloze toekomst. Via professionele hulp en op integere wijze wordt de cliënt geholpen, dit gun ik iedereen.

Vertel eens wat meer?

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat je echt wat kunt betekenen. Woon je in Twente en heb je hulp nodig met je financiën? Of kun je door een psychische of lichamelijke aandoening je financiën niet goed beheren? Dan is bewindvoering een mogelijke oplossing. Waar het mij om gaat is dat er een passende oplossing wordt geboden. In sommige gevallen kan bewindvoering een te verregaande maatregel zijn. Dan zou budgetbeheer misschien beter passen. Het hangt echt van de situatie af. Bewind wordt door de kantonrechter uitgesproken en is meestal voor meerdere jaren nodig. Kwetsbare mensen moeten goed beschermd worden en hebben recht op goede hulp.

Waar kan ik op rekenen?

een deskundige bewindvoerder die steeds opnieuw op zoek gaat naar mogelijkheden om jouw financiële boekhouding te verbeteren
een vaste bewindvoerder waarmee je persoonlijk contact hebt en die jouw situatie kent
afspraak is afspraak, dat geldt voor de klant én dus zeker ook voor de bewindvoerder
goede uitleg bij de gemaakte keuzes
Mijn volledige aandacht voor iedere klant, daarom heb ik een beperkt aantal klanten en blijft Vogel Financieel Beheer kleinschalig
betrouwbaar, duidelijk, zorgvuldig en integer

Schuldhulpverlening nodig? Vogel Financieel Beheer is betrouwbaar en betrokken, geen eindeloze wachtlijsten. Je hebt één aanspreekpunt.

● Betrouwbaar en betrokken
● Geen eindeloze wachtlijsten 
● Het gehele traject van A tot Z volledig in eigen beheer
● Eén aanspreekpunt
● Aanmelding en intake ook schriftelijk mogelijk
● GRATIS adviesgesprek

Scroll naar boven